Cart (0 item items)

Om os

Teamet hos C.I-Analyse GAS har en omfattende viden om gasindustrien, og vores ekspertise inden for instrumenter til gasanalyse og -testning gør det muligt at servicere vores mange forskellige kunder hver dag.

C.I-Analyse GAS leverer et komplet sortiment af fastmonteret og bærbart analyseudstyr til alle opgaver fra oxygenanalyse i nitrogentæpper, forbrændingsstyring med bestemmelse af O2 & CO, analyse af MAPS (emballagesystemer til beskyttende atmosfære), gasrenhed til produktion af bulkgas, emissionsovervågning, sporanalyse (ppb, ppt) af beskyttelsesgas til halvledere og meget mere.

C.I-Analyse GAS er eneforhandler i Danmark for Servomex, der er globale eksperter i gasanalyse og førende leverandører af pålidelige, nøjagtige og stabile gasmålingsløsninger til industrier over hele verden. Ved at kombinere innovativ føleteknologi med stor viden om arbejdsområderne, leverer produkterne fra Servomex gasanalyse med høj ydelse, der giver målbare ydelsesmæssige fordel og lave totalomkostninger til klassens førende virksomheder inden for forbrændingsanalyse, analyse af renhed/urenheder i procesgas, procesovervågning og analyse af luftseparation. I den senere år har Servomex også opkøbt Delta-F Analytical, der er specialister i ppb-analyse (dele pr. milliard) af oxygen og fugt i de procesgasser, der anvendes generelt i halvlederindustrien.

C.I-Analyse GAS tilbyder desuden test af alle gasser til både fejlfinding i processer og valideringskrav. Test af gasser omfatter normalt analyse af renhed og specifikke grænser for urenhed i henhold til EP, USP, ISO, BS, alt efter relevans. Der kan testes for alle urenheder som fx fugt, oxygen, kulbrinter, kuldioxid, kulilte, holdbare og ikke-holdbare partikler hos kunden eller i vores laboratorium i Ølstykke. Vi kan også gennemføres test af både holdbare og ikke-holdbar partikeltal for alle komprimerede gasser eller rumluft.

Desuden leverer, servicerer og kalibrerer vi en lang række udstyr fra andre producenter på basis af kundens behov, herunder produkter fra Siemens, ABB, Mocon, Rosemount, Michell, SHAW, Orthodyne, Honeywell gas detection, Agilent, Pfeiffer, Teledyne, Draeger mm.

C.I-AnalyseGAS kan med vores store viden om procesgasser, analyseudstyr og procesopgaver også tilbyde validering og uddannelse tilpasset dine behov.

Vores systemer drives iht. ISO17025, der er standarden for kalibrerings- og testlaboratorier. Vi er ikke akkrediteret i henhold til denne standard, men vores døre er åbne over for alle potentielle kunder, som er velkomne til at besøge os og/eller udføre revision af vores systemer.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller for tilbud på en konkret opgave.

Some of our customers
Oxygen O2Nitrogen N2Argon ArHelium HeHydrogen H2Air Moisture H2OTotal Hydrocarbons THCNon Methane Hydrocarbons NMHCsCarbon Dioxide CO2Carbon Monoxide COAcetylene C2 H2Ethane C2H6Ethylene C2H4Methane Ch4Ammonia Nh3Hydrogen Sulphide H2SKrypton KrXenon XeNeon NeNitric Oxide NONitrous Oxide N20Nitrogen Dioxide NO2Sulphur Dioxide S02Pentane C5 H12Diborane B2H6Ethylene Oxide C2H4O